WIFI

Térítésmentes wifi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Budapest Airport Zrt. repülőtér 2A és 2B Termináljainak indulási szintjén, a Tranzitban, továbbá a a SkyCourt területén (összesen több tízezer négyzetméteren) díjmentes internet csatlakozási lehetőséget biztosít az utasok számára.

A december végétől elérhető szinte teljes, vezeték nélküli lefedettség egy újabb, elsődlegesen az utasok igényeit szem előtt tartó fejlesztés a repülőtér történetében. Ha Ön is szeretné használni az ingyenes wifi hálózatot, keresse okostelefonjával, laptopjával, vagy táblagépével a bud:free wifi és a bud:skycourt free névre keresztelt hálózatok valamelyikét.

Amint kiválasztotta valamelyik hálózatot, internetezésre alkalmas eszközén egy, a reptér által üzemeltetett honlap töltődik be, amelyeken el kell fogadnia a felhasználási feltételeket. A jóváhagyást követően 2 órán keresztül használhatja díjmentesen az internetet. Általánosságban elmondható, hogy ez az idő egy utazás alkalmával bőven elégséges, hiszen a várakozással eltöltött idő a Terminálokon, átlagosan egy óra.

Az internetet aktiváló oldalon a Budapest Airport Zrt. a repüléssel és a repülőtérrel kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtötte össze. Ennek köszönhetően az aktuális járatok információit, a híreket és a kereskedelmi ajánlatokat is könnyedén megtalálhatja a honlapon.

A vezeték nélküli internet fejlesztése egyenlőre csak az elutazó utasok útvonalain és váróhelyiségeiben érhető el. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az érkező utasok a lehető legkevesebb időt töltik csak el a repülőtéren, de az igények számának függvényében elképzelhető, hogy a jövőben tovább fogják még fejleszteni a wifi hálózatot.