Business parkoló, Terminál 2

Business Parkoló

Mikor érdemes ezt a parkolót választani?

Akkor a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Business Parkoló, ha olyan kiemelt színvonalú szolgáltatást igényel, amely magában foglalja a gépjármű őrzését, és az ingyenes transzfert is a Terminál épületéhez.

Hány parkolóhely található a Business Parkolóban?

240 db.

Hol található a Business Parkoló?

A parkoló bejáratának GPS koordinátái az alábbiak É: 47,42952 és K: 19,26419.

Milyen különleges szolgáltatás jár a parkolóhoz?

Kiemelt szolgáltatásként azokat az utasokat, akik ezt a parkolási övezetet választották, minibusz szállítja térítésmentesen a parkoló és a repülőtér 2A és 2B Termináljai között. Az utazás időtartama csupán 2 perc.

Hogyan használhatja a szolgáltatást?

Miután leparkolta gépjárművét, szálljon fel az ingyenes minibusz járatra, amely elszállítja Önt a kiválasztott Terminálra. Ha visszaérkezik a repülőtérre, keresse meg az érkezési csarnokban található Airport Shuttle Minibusz pultot. Az ott található telefonkészülékről tárcsázza a 200-as melléket, így beszélhet a gépkocsivezetővel, aki ezt követően visszaszállítja Önt a parkolóba.

Hol és hogyan lehet fizetni?

A Business Parkolóba történő behajtáskor parkolójegyet kap. A parkolási díj megfizetése a bejáratnál található ügyfélszolgálaton van lehetősége készpénzzel (kizárólag Forinttal) és bankkártyával egyaránt.

Meddig használható a parkoló a díjfizetést követően?

A teljes parkolási díj kiegyenlítését követően legfeljebb 30 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a parkoló területét további díjfizetés nélkül.

Mi legyen a parkolójeggyel?

A Business Parkolóba való behajtáskor kapott parkolójegyet a távozásig meg kell őriznie, mert a kijáratnál lévő sorompó csak érvényesített (kifizetett) parkolójeggyel nyitható.

Van egyéb tudnivaló?

  • A táblázatban szereplő árak 2012. június 22-től érvényesek és megkezdett időegységre vonatkoznak, továbbá Forintban értendőek és tartalmazzák az Áfát.
  •   A Business Parkolóban elhelyezett gépjárművekért igen, de a bennük okozott károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Parkoló térkép – Terminál 2

Parkolótérkép - terminál 2