Holiday parkoló, Terminál 2

Holiday ParkolóMikor érdemes ezt a parkolót választani?

Válassza a Holiday Parkolót (ahol kedvező áru napi és heti árakat kínálnak), ha utazásának időtartama 1 hétig, vagy annál tovább tart, és szeretne pénztárcakímélő megoldást találni a parkolásra!

Hány parkolóhely található a Holiday Parkolóban?

1000 db.

Hol található a Holiday Parkoló?

A Terminál épületétől 400 méterre (gyalogosan 6-10 perc), bejáratának GPS koordinátái az alábbiak É: 47,42748 és K: 19,25919.

Hol és hogyan lehet fizetni?

A Holiday Parkolóba történő behajtáskor parkolójegyet kap. A parkolási díj megfizetése a díjfizető automaták használatával lehetséges, illetve a Terminál Parkoló közepén található pénztárban. Mindkét helyen készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

Meddig használható a parkoló a díjfizetést követően?

A teljes parkolási díj kiegyenlítése után maximum 15 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a parkoló területét további díjfizetés nélkül.

Mi legyen a parkolójeggyel?

A Holiday Parkolóba történő behajtáskor kapott parkolójegyet a parkoló kijáratáig meg kell őriznie, mivel a kijárati sorompó kizárólag érvényesített jeggyel nyitható.

Van egyéb tudnivaló?

A táblázatban szereplő árak 2012. október 01-től érvényesek és megkezdett időegységre vonatkoznak, továbbá Forintban értendőek és tartalmazzák az Áfát.

Parkoló térkép – Terminál 2

Parkolótérkép - terminál 2