Ferihegy megálló, P+R

Ferihegy Megálló P+R

Mikor van nyitva?

Non-Stop, azaz a nap 24 órájában.

Mikor kell fizetni?

A parkolási díj megfizetésére a parkolás befejeztével kerül sor.

Hol és hogyan lehet fizetni?

A parkolási díj megfizetése a díjfizető automaták használatával lehetséges. Az automatáknál kizárólag készpénzzel, Forintban lehet fizetni.

Meddig használható a parkoló a díjfizetést követően?

A teljes parkolási díj kiegyenlítése után legfeljebb 15 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a parkoló területét további díjfizetés nélkül.

Mi legyen a parkolójeggyel?

A parkolójegyet a távozásig meg kell őrizni, mert a kijáratnál lévő sorompó csak érvényesített (kifizetett) parkolójeggyel nyitható. Ha elvesztette parkolójegyét, hívja a (+36) 1 296-8553-as telefonszámot. Ebben az esetben 7.000,- Ft adminisztrációs díj megfizetését követően kiállítanak Önnek egy kihajtásra jogosító jegyet.

Milyen időtartamra vonatkoznak az árak?

A feltüntetett árak minden esetben megkezdett időegységre (órára vagy napra) értendőek. A 24 óránál hosszabb parkolás esetén napi egységeket kell fizetni.

Őrzik ezt a parkolót?

A Ferihegy Megálló P+R parkolója őrzés nélküli, a bejárat és a kijárat azonban kamerás megfigyelés alatt áll.

Hogyan igényelhetek Áfás számlát?

Áfás számla igénylésére a kiadott nyugta birtokában postai úton van lehetősége, legkésőbb a parkolást követő hónap végéig. Igénylését a Budapest Airport Zrt. 1185 Budapest, BUD Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér címre kell küldenie.

Van egyéb tudnivaló?

Fontos tudni, hogy a parkolóban elhelyezett gépjárművekért, illetve a bennük okozott károkért a parkoló üzemeltetője nem vállal felelősséget. A kárt okozó személy teljes körű felelősséggel tartozik a KRESZ szabályainak megszegéséből, valamint a parkoló nem-rendeltetésszerű használatából eredő károkért. Amennyiben műszaki hibát tapasztal, hívja az alábbi telefonszámot: (+36) 30/509-8937.

A fentiekről bővebb információt és a használati feltételeket a parkoló területén elhelyezett tájékoztatókon találja meg.

Parkoló térkép – Terminál 2

Parkolótérkép - terminál 2