Minibusszal a Liszt Ferenc Repülőtérre

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelítése Airportshuttle – Minibusszal

Amennyiben Ön olyan transzferszolgáltatást keres, amely a repülőtérre vagy a repülőtérről, háztól-házig szállítja Önt, érdemes megismerkednie az AirportShuttle-Minibusz szolgáltatással. Ez a fajta közlekedési mód kényelmes, de ugyanakkor megfizethető repülőtéri utazási alternatívát kínál Önnek a repülőtér és Budapest valamely pontja között.

Hogyan működik?

Az AirportShuttle-Minibusz járatai a nap 24 órájában közlekednek és gyűjtő-terítő járatként szállítják az utasokat a kívánt helyre. Ez alatt azt kell érteni, hogy egy minibuszban azok az utasok foglalnak helyet, akik azonos irányból érkeznek a repülőtérre. Hogy optimalizálják az utazási időt, a járművek mozgását flottakövető rendszer segíti és felügyeli, ennek köszönhetően mindig valós időben követhető egy-egy járat aktuális pozíciója. Az utasok kényelmének érdekében, a Budapest Airport Zrt. szolgálatában álló minibuszok mindegyike fel van szerelve légkondícionáló berendezéssel, valamint ingyenes wifi-vel. A transzfert végző minibuszok minden esetben az adott Terminál főbejárata elé érkeznek és onnan is indulnak tovább.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

Az AirportShuttle-Minibusz 8-10, illetve 30-50 fős buszokkal szállítja az utasokat. A cég repülőtéri pultjai mindkét Terminálon megtalálhatóak. Ha szeretne valamely járatra helyet foglalni, jelezze igényét legalább 12 órával a járat indulása előtt. Foglalását intézheti személyesen az utazási irodákban, illetve a telefonos ügyfélszolgálat tárcsázásával is. Azon utasok számára, akik szeretik utazásukat jó előre megtervezni, rendelkezésre áll az online foglalási rendszer, amely kényelmes és gyors lehetőséget biztosít. Az elektronikus foglalást követően egy sms-t, valamint egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a lefoglalt transzferrel kapcsolatos információt, a foglalási kódot, valamint a számlát. Azok az utasok, akik már rendelkeznek foglalási kóddal (E-Ticket Lane), minden esetben elsőbbségi kiszolgálást élveznek a Minibusz pultoknál.

Az AirportShuttle-Minibusz szolgáltatásával kapcsolatos további információkat, valamint az aktuális fuvardíjakat megtalálja a vállalat honlapján: www.airportshuttle.hu

AirportShuttle-Minibusz Ügyfélszolgálat

Tel.: (+36) 1/296-8555 (éjjel-nappal hívható)
Fax: (+36) 1/296-8993
Foglalás: booking@airportshuttle.hu