Buszparkoló, Terminál 2

Buszparkoló

Mikor érdemes ezt a parkolót választani?

Ha Ön egyszerre nagyobb létszámú utazócsoportot hoz (vagy visz el) busszal, a parkoláshoz célszerű a Buszparkolót igénybe vennie.

Hol található a Buszparkoló?

Legegyszerűbben a Terminálokhoz vezető útról balra kanyarodva közelíthető meg.

Tartsa szem előtt, hogy a 2. Terminál közúti előtere korlátozott kapacitású, így nem alkalmas arra, hogy itt várakozzon utasaira! A közúti előtérre kizárólag akkor hajtson fel, hogyha ezt az utasai ezt Öntől kifejezetten megkövetelik, illetve az utasfelvétel folyamán csak is akkor, amikor az utasok az előtéren már hiánytalanul megjelentek!

Ha kényelmesebb környezetben szeretne várakozni, illetve utasai számára biztonságosabbá kívánja tenni a le- és felszállást, mindenképp célszerű a Buszparkolót használnia, hiszen az a Terminálépülettől csupán 5 perces sétányi távolságra található.

Hol és hogyan lehet fizetni?

A Buszparkolóba történő behajtáskor parkolójegyet kap. A parkolási díj megfizetése a díjfizető automaták használatával lehetséges, illetve a parkoló közepén található pénztárban. Mindkét helyen készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

Meddig használható a parkoló a díjfizetést követően?

A teljes parkolási díj kiegyenlítését követően legfeljebb 15 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a parkoló területét további díjfizetés nélkül.

Mi legyen a parkolójeggyel?

A Buszparkolóba való behajtáskor kapott parkolójegyet a távozásig meg kell őriznie, mert a kijáratnál lévő sorompó csak érvényesített (kifizetett) parkolójeggyel nyitható.

Van egyéb tudnivaló?

A táblázatban szereplő árak 2012. augusztus 08-től érvényesek és megkezdett időegységre vonatkoznak, továbbá Forintban értendőek és tartalmazzák az Áfát.

Parkoló térkép – Terminál 2

Parkolótérkép - terminál 2