További információk a parkoláshoz, Terminál 2

A parkolással kapcsolatos további információkMikor vannak nyitva a parkolók?

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér parkolói egész évben, folyamatos nyitva tartással üzemelnek.

Hogyan igényelhet Áfás számlát?

  • Postai úton, a kiadott nyugta birtokában, legkésőbb annak dátumától számított 30 napon belül. Igénylését a Budapest Airport Zrt. 1185 Budapest, BUD Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér címre kell küldenie.
  • Személyesen, a Terminál Parkoló közepén található pénztárnál történő díjfizetéskor.

Mi a teendő elvesztett parkolójegy esetén?

Ha elveszítette parkolójegyét, fáradjon a Terminál Parkolóban található Ügyfélszolgálatra, ahol tájékoztatják Önt a továbbiakról. Minden esetben az Ön által igénybe vett parkolóban alkalmazott díj fizetendő, a parkolóba való behajtás rögzített időpontjától kezdődően.

Milyen parkolási lehetőségeik vannak a fogyatékkal élőknek és a mozgásukban korlátozott személyeknek?

A mozgásukban korlátozottak számára 60 perc díjmentes parkolás biztosított a kijelölt helyeken. A parkolási kedvezményt kizárólag akkor tudják igénybe venni, ha a Terminál Parkolóban lévő Ügyfélszolgálati Irodában bemutatják igazolványukat. Ügyeljenek arra, hogy a térítésmentes parkolás 60 perce a bejáratnál elvett parkolójegyre nyomtatott időponttól megkezdve számít.

Hol kaphat további információt a parkolást illetően?

Ha segítséget szeretne kérni a parkoláshoz, vagy kérdése lenne azzal kapcsolatban, nyomja meg a díjfizető automatákon található információs gombot és lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Van egyéb tudnivaló?

Amennyiben Ön elmulasztja megfizetni a parkolási díjat, gépjárművét nem fogják kiadni. Az ebből származó károkért az üzemeltető nem tartozik felelősséggel.

A Budapest Airport Zrt. felelőssége:

  • Az őrzés nélküli parkolóban (Prémium Parkoló, Buszparkoló) az elhelyezett gépjárművekért, továbbá az azokban okozott károkért az üzemeltető nem tartozik felelősséggel.

A KRESZ szabályainak megsértéséből vagy a parkoló nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért a kárt okozó személy teljes körű felelősséggel tartozik.

Parkoló térkép – Terminál 2

Parkolótérkép - terminál 2