Terminál parkoló, Terminál 2

Terminál ParkolóMikor érdemes ezt a parkolót választani?

Ha több, mint egy órán keresztül szeretne a repülőtéren parkolni, vagy nem talált helyet a Prémium Parkolóban, az Ön számára megfelelő lehet ez a parkolási zóna. Mivel kedvező a parkolási díj, kiváló választás azok számára is, akik egy hosszú hétvégére kívánják itt hagyni gépjárművüket.

Hány parkolóhely található a Terminál Parkolóban?

749 db.

Hol található a Terminál Parkoló?

A Terminál épületétől mindössze 25 méterre, bejáratának GPS koordinátái az alábbiak É: 47,43084 és K: 19,26311.

Hol és hogyan lehet fizetni?

A Terminál Parkolóba történő behajtáskor parkolójegyet kap. A parkolási díj megfizetése a díjfizető automaták használatával lehetséges, illetve a parkoló közepén található pénztárban. Mindkét helyen készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

Ha 5 percen belül kihajt a parkoló területéről, akkor annak használatáért nem kell fizetnie. Fontos azonban, hogy ez az 5 perces türelmi idő csak az egy napon belüli, első két behajtás esetében vehető igénybe, a harmadik behajtás (bármelyik másik parkolóba) már díjköteles.

Meddig használható a parkoló a díjfizetést követően?

A teljes parkolási díj kiegyenlítése után maximum 10 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a parkoló területét további díjfizetés nélkül.

Mi legyen a parkolójeggyel?

A Terminál Parkolóba való behajtáskor kapott parkolójegyet a távozásig meg kell őriznie, mert a kijáratnál lévő sorompó csak érvényesített (kifizetett) parkolójeggyel nyitható.

Hol parkoljak, ha több mint egy napig szeretnék parkolni?

Válasszon egyet a további parkolási zónák közül: Holiday Parkoló, Holiday Plus Parkoló.

Van egyéb tudnivaló?

Buszok és azok a járművek, amely 6 méternél hosszabbak és utánfutóval rendelkeznek, továbbá a KRESZ szabályait be nem tartók, a központi fizetőhelyen 5.000,- Ft/óra parkolási díjat kötelesek fizetni.

A táblázatban szereplő árak 2012. június 22-től érvényesek és megkezdett időegységre vonatkoznak, továbbá Forintban értendőek és tartalmazzák az Áfát.

Parkoló térkép – Terminál 2

Parkolótérkép - terminál 2