Holiday Plus Parkoló, Terminál 2

Holiday Plus Parkoló

Mikor érdemes ezt a parkolót választani?

Ha egy napnál hosszabb ideig szeretne a repülőtéren parkolni, kiváltképp, ha egész hétvégére vagy egy hosszabb nyaralásra utazik. Akkor is előnyös választás lehet az Ön számára ez az övezet, ha a hosszú távú parkolók közül azt szeretné választani, amelyik a Terminál épületéhez a lehető legközelebb található.

Hány parkolóhely található a Holiday Plus Parkolóban?

500 db.

Hol található a Holiday Plus Parkoló?

A Termináltól mintegy 175 méterre, bejáratának GPS koordinátái az alábbiak É: 47,42955 és K: 19,26434.

Hol és hogyan lehet fizetni?

A Holiday Plus Parkolóba történő behajtáskor parkolójegyet kap. A parkolási díj megfizetése a díjfizető automaták használatával lehetséges, illetve a Terminál Parkoló közepén található pénztárban. Mindkét helyen készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

Meddig használható a parkoló a díjfizetést követően?

A teljes parkolási díj kiegyenlítése után legfeljebb 15 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a parkoló területét további díjfizetés nélkül.

Mi legyen a parkolójeggyel?

A Holiday Plus Parkolóba történő behajtáskor kapott parkolójegyet a parkoló kijáratáig meg kell őriznie, mivel a kijárati sorompó kizárólag érvényesített jeggyel nyitható.

Van egyéb tudnivaló?

A táblázatban szereplő árak 2012. október 01-től érvényesek és megkezdett időegységre vonatkoznak, továbbá Forintban értendőek és tartalmazzák az Áfát.

Parkoló térkép – Terminál 2Parkolótérkép - terminál 2