Tömegközlekedéssel

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelítése tömegközlekedéssel

Amennyiben úgy dönt, hogy a repülőtérre való kijutást, illetve az onnan való továbbutazást tömegközlekedéssel kívánja megoldani, az alábbi alternatívák közül választhat:

Tömegközlekedés a BKK járataival

Hajnali 04:00 és este 23:00 óra között

A repülőtér 2-es Terminálja, az M3 Kőbánya-Kispest metróállomás, valamint a Ferihegyi Vasútállomás (Nyugati-Pályaudvar irányába közlekedő vonatok) közötti utazás céljából, igénybe veheti a 200E jelzésű autóbuszt.

A belvárosba való eljutáshoz használja Kőbánya-Kispest metróállomásról induló, és Újpest Központ irányába közlekedő M3-as metrót. Amennyiben a városközpontból más irányba kíván továbbhaladni, az M3-as metróról a Deák Ferenc téren szállhat át az M1-es és M2-es metróvonalakra.

Este 23:00 és hajnali 01:00 óra között

A városközpont felé a 200E jelzésű autóbusz közlekedik.

Hajnali 01:00 és hajnali 04:00 óra között

A városközpont irányába 900-as éjszakai autóbusz közlekedik, amely járatról a BKK csatlakozási lehetőséget biztosít a belváros felé közlekedők számára a 950-es és a 950A jelű autóbuszokkal.

Hol vásárolhat jegyet a BKK járataira?

A járatokon való utazásra jogosító vonaljegyét megvásárolhatja a repülőtéren, a postán (2A Terminál galériája), a BKK Ügyfélpontokon (érkezési csarnok), a Relay üzletekben, vagy a buszmegállókban taálható automatákból, illetve magasabb összegért a járművezetőnél is.

Hasznos információk

  • A postán lehetősége van 24, 48, heti és havi menetjegy megváltására is.
  • A Relay hírlapárusító üzletekben csak vonaljegy, 10 db-os gyűjtőjegy és szakaszjegy vásárolható.
  • A Tourist Information – Budapestinfo Pont pultoknál (mindkét Terminál érkezési szintjén) 24, 48, vagy 72 órás Budapest Kártyát is kiválthat, amely számos kedvezményt és korlátlan BKV használatot is magában foglal a kártya érvényességi idején belül.

További információkat a Budapest Kártyáról a www.budapest-card.com weboldalon találhat.