Üzleti partnerek

Az üzleti partnerek gyakori kérdései

Van lehetőségem a repülőtér területén tárgyaló- vagy konferencia termeket bérelni?

Helyiségek bérlésére mindkét Terminálon lehetősége van. Az 1-es Terminál épülete jelenleg rendezvényközpontként működik, míg a 2-es Terminálon tárgyalótermek találhatóak. A bérlési opciókról az events@bud.hu és a property@bud.hu e-mail címeken érdeklődhet.

Melyek azok a szolgáltatások, amelyeket az egyes utazási irodák vehetnek igénybe a Budapest Airport Zrt.-től?

A speciálisan az utazási irodák számára elérhető szolgáltatások az alábbiak: mobilpult bérlés, konferencia-, hostess- és hordárszolgáltatás, Fast Track Lane továbbértékesítés. Bővebb információt a www.bud.hu/partnerek/turizmus weboldalon talál.

Amennyiben utazási irodaként várom az érkező utasaimat, tehetem-e azt közvetlenül az érkeztető kapuknál vagy a poggyászszalagoknál?

A járatokkal érkező utasok fogadására a külsős partnercégeknek kizárólag a repülőtér nyilvános területein van lehetőségük. A fentiek alternatívájaként érdemes igénybe venni a repülőtéren elérhető mobilpult- és hostess szolgáltatásokat, amely esetén a kérdéses területeken az érkező utasokat repülőtéri hostess fogja fogadni.

Hol találom a GAT-tal kapcsolatos információkat?

A GAT által kínált szolgáltatásokról a Celebi Ground Handlignél van lehetősége érdeklődni.

Hol találom a Cargo lehetőségekkel kapcsolatos információkat?

A Cargo szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat az alábbi weboldalon találja: www.bud.hu/partnerek/cargo

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén van lehetőségem fénykép, illetve videó készítésére?

A repülőtéren való forgatáshoz és fotózáshoz szükséges előzetesen engedélyeket beszereznie. Az engedély kiállítása – attól függően, hogy mekkora volumenű a forgatás – minimum 3-5 napos átfutási időt jelent.